|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| фенка на андреа |
Posted: October 24, 2006 06:02 pm
|
![]() Потребител ![]() ![]() Group: Members Posts: 16 Member No.: 14 Joined: October 20, 2006 |
Попълвайте
Име Години Град Любима песен на Андреа Любим клип Харесвам Андреа от ........ Име-Габриела години-11 Град-София Любима песен на Андреа-"Като непознат" Любим клип-"Като непознат" Харесвам Андреа от ........ - Началото на кариерата й /музикална/ -------------------- ![]() |
| Tancheto |
|
![]() Форумец ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 32 Member No.: 6 Joined: October 07, 2006 |
Име тАня
Години 14 Град София Любима песен на Андреа-като непознат Любим клип-като непознат Харесвам Андреа от ........ началота на музикалната си кариера -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| intacto |
Posted: October 25, 2006 11:11 am
|
|
Заклевам те!!! Group: EX moderators Posts: 23 Member No.: 11 Joined: October 16, 2006 |
Име-Красимир
Години-16 Град-Ботевград Любима песен на Андреа-Еми тя за сега има една Любим клип-ми и той е един Харесвам Андреа от ........ много дълго време още преди да стане певица -------------------- ![]() |
| papi7yy |
Posted: May 22, 2009 06:11 pm
|
|
Новак ![]() Group: Members Posts: 7 Member No.: 103 Joined: May 22, 2009 |
Име-Фатме
Години-12 Град-Бургас Любима песен на Андреа-Фалшиво щастие,Дай ми всичко,Мен си търсил Любим клип-Мен си търсил,Фалшиво щастие,Дай ми всичко,Нямам причина Харесвам Андреа от когато спечели "Мис Туризъм 2005" |
| cWeti~QneWa {} |
Posted: July 04, 2009 02:41 pm
|
![]() Потребител ![]() ![]() Group: Members Posts: 15 Member No.: 109 Joined: July 04, 2009 |
Име Цветелина Валериева
Години 17 Град София/Бургас Любима песен на Андреа Мен си търсил Любим клип Мен си търсил Харесвам Андреа от доста време бих казала.Тя е една доказана певица -------------------- ![]() za seX na puRwa sreshTa stawa dyMa {}{}{} avatar by me :) |
| Richy. |
Posted: July 04, 2009 04:57 pm
|
![]() Потребител ![]() ![]() Group: Members Posts: 23 Member No.: 106 Joined: July 04, 2009 |
Име:Ричард
Години:почти 14 Град:София Любима песен на Андреа:Само мой;Дай ми всичко;Избирам теб;Употребена;Като непознат... Любим клип:Нямам причина;Мен си търсил;Употребена... Харесвам Андреа от:Началото на кариерата й -------------------- ![]() |
| AnaL!A |
Posted: July 04, 2009 05:05 pm
|
![]() Потребител Group: Moderators Posts: 23 Member No.: 107 Joined: July 04, 2009 |
Име - Мариета
Години - 17 Град - София Любима песен на Андреа - Употребена Любим клип - Най-велик Харесвам Андреа от 2008 |
| storaro_fenka |
|
![]() Новак ![]() Group: Members Posts: 2 Member No.: 113 Joined: August 05, 2009 |
Име:Славея
Години:12 Град:кв. "Ветрен" Любима песен на Андреа:"Мен си търсил" Любим клип:"Дай ми всичко" Харесвам Андреа от:От скоро. Приблизително от началото на годината. -------------------- ![]() |
| андреа_фен |
Posted: August 16, 2009 04:42 pm
|
![]() Потребител ![]() ![]() Group: Members Posts: 10 Member No.: 115 Joined: August 16, 2009 |
Име:Милка
Години:16 Град:Пловдив Любима песен на Андреа:Предложи ми,Моята порода и всички останали Любим клип:Употребена Харесвам Андреа от както започна музикалната си кариера -------------------- Обичам си Андрейка!
![]() |
| Sisity |
Posted: August 24, 2009 09:16 am
|
|
Потребител ![]() ![]() Group: Members Posts: 12 Member No.: 116 Joined: August 23, 2009 |
Име:Стилияна
Години:17 Град:Стара Загора Любима песен на Андреа:Страх,Няма те,Красива лъжа,Най-велик,Предложи ми,Употребена,Мен си търсил,Избирам теб,Моята порода и много други. Любим клип:Нямам причина и други Харесвам Андреа от началото. |
| velity_andrea |
Posted: October 22, 2009 06:24 pm
|
![]() Новак ![]() Group: Members Posts: 1 Member No.: 119 Joined: October 12, 2009 |
Име-Велислава
Години-14 Град-Димитровград Любима песен на Андреа-Нямам причина Любим клип-Всички Харесвам Андреа от-2 години |
![]() |
![]() ![]() ![]() |