|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Diva_strast |
|
![]() Форумец Group: Moderators Posts: 48 Member No.: 108 Joined: July 04, 2009 |
За мен:
Име: Години: Населено място: Зодия: Уча/работя в: За Малина: Най-силната й страна е... В нея не харесвам... Харесвам я от... Любимата ми нейна песен е... Любимият ми нейн клип е... Любимият ми нейн дует е... Виждал/а съм я(колко пъти,къде,кога и т.н.)... -------------------- ![]() |
| Richy. |
Posted: July 04, 2009 04:51 pm
|
![]() Потребител ![]() ![]() Group: Members Posts: 23 Member No.: 106 Joined: July 04, 2009 |
За мен:
Име:Ричард Години:почти 14 Населено място:София Зодия:Лъв Уча/работя в:Все още не знам къде уча,защото сега кандидатствам За Малина: Най-силната й страна е...Танците В нея не харесвам...Че напоследък прекалява с дуетите Харесвам я от...Откакто слушам тази музика(2004 година) Любимата ми нейна песен е...Не плачи,замълчи;Само миг;Да или не Любимият ми нейн клип е...Най-красивата;Не се срамувам;Студ Любимият ми нейн дует е...Много сладко;Мой;Искам,искам Виждал/а съм я(колко пъти,къде,кога и т.н.)...Само на концерти -------------------- ![]() |
| Diva_strast |
|
![]() Форумец Group: Moderators Posts: 48 Member No.: 108 Joined: July 04, 2009 |
За мен:
Име: Мария Години: почти 18 Населено място: гр Севлиево Зодия: скорпион Уча/работя в: ПГМЕТ "Ген Иван Бъчваров" гр Севлиево За Малина: Най-силната й страна е... - това ,че винаги умее да поднесе на хората нещата на ниво В нея не харесвам... че може да пее на живо , а не го прави Харесвам я от... Любимата ми нейна песен е... всички песни са ми любими Любимият ми нейн клип е...всичките клипове харесвам Любимият ми нейн дует е... "Не знаеш" с Азис Виждал/а съм я(колко пъти,къде,кога и т.н.)... виждала съм я на трите турнете - 2005 , 2006 и 2007 година -------------------- ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |